Select Page

That’s how we want to keep you informed.

In these dynamic times, things can change quickly. This may be in the fields of politics, regulations, laws, technical developments or

expansions, etc. News might have consequences, in general positive… and sometimes less so. That’s how we want to keep you informed.

 

6/2019

Vernieuwing van 5 bitumenopleggers.

 

Voor de bitumentransport zijn er in 5 nieuwe opleggers geïnvesteerd. De opleggers zijn voorzien van lift-assen om de bandenslijtage te reduceren. De investering werd opgemerkt door het blad auto- en Transportwereld!

 

 

 

 

4/2019

SQAS certificaat wederom behaald!

 

Het SQAS-systeem (Safety and Quality Assessment for Sustainability) geeft aan dat wij met een score van 88% veel waarden hechte aan kwaliteit, veiligheid, milieu en maatschappelijk ondernemen.

 

 

 

 

3/2019

Lichtere trekkers laden meer gewicht.

2 nieuwe DAF CF zijn aangeschaft voor de brandstoftransport. De essentie zit hem in het lichtere gewicht van deze trekkers. Blijven inspelen op de behoefte van de klant is wat wij doen!

 

2/2019

Uitbreiding van de vloot van Verduyn-Logistics. 

 

Voor het vervoeren van een combi-chassis zijn er een 2 nieuwe 3-assige DAF trekker aangeschaft. Tevens een uitbreiding van onze vloot!

 

 

 

Nieuwe Renault vrachtwagens in januari 2018.

 

Verduyn-Logistics start 2018 met de vernieuwing van 5 Renault vrachtwagens! 

 

 

 

5 nieuwe DAF's in april 2017!

 

Vanwege de succesvolle samenwerking vanaf 2016 presenteren wij u trots 2 van de 5 nieuwe DAF's met het logo van Fresh Connection! 

 


  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Română
  • Deutsch

Hoofdkantoor Rijnlanderweg 780, 2132 NM Hoofddorp, The Netherlands
T +31(0)20-3160416 info@verduyn-group.nl
Privacy Policy